selamat datang ke http://akumilikdea.blogspot.com,sudi-2 la follow ye..terima kaseh :)

28 September 2011

❤ yaya a.k.a peah ❤

assalamuailaikum..

oke.. na ckp pasal cerita yaya.. ala cerita SOFFIYA kat tv3 toh la.. *promot jup.. muahaha, oke, memang cerita ni dah lama start kan.. siyes aku cakap baru dua hari aku tengok cerita ni dari mula-2 start sampai habes.. sebelum ni tengok cerita t0o x best sangat, sebab agak boring.. tapi sejak kemunculan hero cerita t0o aku tunggu sampai abeh wehh... muahaha *mud merenyam dah mai dah.. HAHA, cerita t0o dah semakin best, banyak conflik yang dah berlaku..

 
                         ni la hero cerita t0o.. shuke tgk beliau senyum... aww~ muahaha...

t0o ja kot aku na bagi tau.. oke,SEKIAN

sudikan lah diri mengomen ye ^_^v

2 0 orang terhebat disini:

eylla lee sungmin berkata...

tp germ la eps0d semlm...dy cm bg harpn dkt yaya~ sedgkn dy ad mkwe...huhu

✿nurfaiezahbisman✿ berkata...

@eylla lee sungmin: a'ah kan.. geram je, tapi asanya dia mmg shukekan yaya a.k.a peah t0o.. muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...