selamat datang ke http://akumilikdea.blogspot.com,sudi-2 la follow ye..terima kaseh :)

13 Februari 2011

percaya atau tidak??

assalamuailaikum..
cihat semua bw sekalian?? (bajet da bw,sedar la oii..blog kau ni boring amat seyh! sape pn x sudi na bw blog kaw..hahahaha) x kesa la ada ka x da yang penting saia doakan semua nya sihat, oke berbalik pada entry ni.. anda percaya atau tidak dalam dunia yang serba moden niy masih ada manusia yang x penah tengok wayang!
salah seorang nya adalah saia..hahaha (jakun gila saia).. ada orang kata, < ala, xpenah masok la da muda lagi > eh muda ke?? helooo!! saia da 19tahun oke! tapi xpenah masok/ jejak kaki kt panggung wayang t0o.. membemembe saia yang sebaya/muda pada saia dah naik jemu tengok wayang kn.. tapi saia?? (xdpt na nolong) hahaha..
ada apa ek kat panggung wayang t0o??cmna suasana kt dalam t0o??
besh x??  (tudia dasyat gila saia..tersangat peqak) haha

napa x penah masok?? meh na abaq mama saia seorang yang tersangat lah jaga anak anak nya sehingga saia x mampu bergerak sendiri.. (bukan sebab cacat/xleh jalan).. ini kerana sejak kecil saia na kuar manamana mesti bersama abg atau kakak saia sendiri (bukan angkat2 tau) hehehe..
tetapi semua nya berubah sejak adanya moto sendiri..
baru lah merasa nikmat kuar dengan kawankawan..
tapi t0o pon kuar dekatdekat ja..


terpikirpikir gak,maseh wujudkah orang cam saia niy?? saia ja kot kn.. haha,
apaapa pon saia hepy ngan hidop saia.. ngee~
sudikan lah diri mengomen ye ^_^v

5 0 orang terhebat disini:

kay_are berkata...

entri comel, gamba2 cute cume tulisan die x bape clear.. ade kecik n besa.. (xpe ke komen cam2??) pape pun blog memang nice =)

nurfaiezahbisman berkata...

wahh . .komen yang sangat berguna..
tengs yaw.. insyaallah akan cuba saia perbaiki :)

amir berkata...

rasa-rasanya kat malaysia tue ada lagi lah kot...saya pun cam awk gak...sentiasa berfikir masih ada lagi kew orang cam saya nie?? Rupa-rupanya lepas baca blog ni saya dah dapat jwapannya.....

eylla lee sungmin berkata...

hey~ huhu...ad ag asa2 nya h an..bb dlu 0wg un cmt0o b4 futher study..tp skunk da leyh hang0ut sndr..huhu

✿nurfaiezahbisman✿ berkata...

@eylla lee sungmin kita serupa.. muahaha.. xpdt kebabasan sangat pon xpa.. :) elex suda an..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...